www.iphone-hrvatska.com

Go Back   iPhone Hrvatska > iPhone Opcenito > Opcenito

Reply Podijeli na facebooku

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
  #1 (permalink)  
Staro 25-03-2009, 16:42
Administrator

Registriran: Mar 2009
Uobičajeno iPhone OS 3.0

Za ovo ljeto Apple najavljuju iPhone 3.0 OS s jako puno novih stvari i mogućnosti.

Neke od novih stvari su:

Bluetooth podrska
MMS
Navigacija Turn by Turn
Copy + paste
Pretrazivanje telefona

oko 100 novih stvari i preko 1000 kompletnih novih programa za iphone izlazi u ljeto 2009 godinem a ako zelite prije isprobati, mozete i danas, ali cijena isprobavanja je 99 $,morate platiti da ste developer za iphone i onda mozete koristiti beta Iphone 3.0 OS

vise na www.apple.com
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Staro 15-05-2009, 00:06
Administrator

Uobičajeno

Trenutno je Iphone OS 3.0 u 5 beta verziji , koja je izasla nakon samo tjedan dana od 4 beta verzije, to mozda znaci da ce ubrzo i doci ... final relase ... posto Apple inace izdaje odprilike nakon 2 tjedna od prosle beta verzije , nadamo se da ce ubrzo i napokon izaci Iphone OS 3.0 ps.. Jailbreak je vec spreman ... znaci nemorate se brinuti.
Moci cete naci detaljne upute o Jailbreaku najnovije Iphone OS 3.0 ovdje... na www.Iphone-Hrvatska.com forumu cim izadje Iphone OS 3.0 !
  #3 (permalink)  
Staro 26-05-2009, 11:35
Junior Member

Registriran: May 2009
Send a message via AIM to Crash Send a message via MSN to Crash Send a message via Skype™ to Crash
Uobičajeno

ja ne vjerujem da ću ga jailbrekati kada dođe 3.0 OS jer će imat sve što mi treba a zbog čega sam ga do sad jailbreko...jako mi je drago čuti da će što se tiče hardverskih promjena biti OLED ekran koji je isplativiji što se životnog vijeka baterije tiče ali i malo skuolji što se investicije tiče jer još uvijek nisu komercijalizirani OLED ekrani u svijetu...zamislite samo da jedan ekran od 34" napajaju bez problema dvije klasične baterije koje idu u zidni sat...koliko će potrošnja baterije biti smanjena...ma predivno...
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Staro 27-05-2009, 09:51
Administrator

Uobičajeno

Smanji se na normalnom ekranu kontrast za 10-15 % i baterija jako puno duze traje ..
Sponsored Links
Reply

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja